در این مقاله به معرفی و بررسی گوشی‌های سری C نوکیا می‌پردازیم. این کمپانی فنلاندی سه سری گوشی‌های نوکیا C، G و X را با سیستم عامل اندروید تولید کرده است. این موبایل‌ها ویژگی و قابلیت‌های خاصی دارند و در بین رقبای خود حرفی برای گفتن دارند. 

گوشی‌های نوکیا سری C  

این مدل از گوشی‌ها تست‌های دوام شدیدتر از میانگین را پشت سر می‌گذارند تا اطمینان حاصل شود که در برابر ضربه مقاوم هستند. به همین دلیل مقاومت و بادوام بودن آنها ستودنی است. به‌روز رسانی‌های امنیتی این برند تا چند سال، داده‌ها و اطلاعات شما را محفوظ نگه می‌دارد. نگهش دار،بهش اعتماد کن و دوستش داشته باش از شعارهای معروف نوکیا برای Nokia-C-series است.

بررسی گوشی نوکیا C1 از سری C

نوکیا سی 1 با عمر باتری یک روزه صفحه نمایش بزرگی دارد. باتری آن 2500 میلی آمپر ساعت  ظرفیت دارد و با شارژ 5 واتی تغذیه می‌شود. صفحه نمایش 5.45 اینچ آن تقریبا بزرگ است اما به بزرگی سایر مدل‌های برند نوکیا نیست. دوربین جلو و عقب آن هر دو 5 مگاپیکسل است و هردو دوربین فلش LED دارند. حافظه داخلی آن 16 تا 64 گیگابایت است. سیستم عامل نوکیا سی 1 اندروید 9 است. پردازنده چهار هسته‌ای دارد و سرعت شبکه آن 3G است.  

نوکیا C1 خیلی قابلیت‌های ویژه‌ای ندارد و به عنوان اولین تلفن همراه کودکان مناسب است. قیمت آن ارزان است و با توجه به قیمت کم، عملکرد خوبی دارد. 

بررسی گوشی نوکیا C1 PLUS از سری C

این مدل تقریبا شبیه نوکیا C1  است با این تفاوت که سیستم عامل نوکیا سی ۱ اندروید ۱۰ و سی ۱ پلاس اندروید ۱۱ است. از نظر کیفیت دوربین هردو یکسان هستند. صفحه نمایش نوکیا سی ۱  تراکم کمتری  نسبت به مدل پلاس دارد. ظرفیت و طول عمر باتری هردو مدل گوشی به یک میزان است. 

کاربران معتقدند که نوکیا C1 PLUS  با قیمت پایین تمام ویژگی‌هایی که یک تلفن هوشمند ابتدایی لازم دارد را داراست. این تلفن همراه برای پدربزرگ و مادربزرگ‌ها کاربردی است و نیازهای آنان را برآورده می‌کند. دوام و مقاومت بالایی در برابر ضربه دارد. با قیمت ارزان به طور کلی گوشی قابل قبولی است.

بررسی گوشی نوکیا C1O از سری C

نوکیا سی ۱۰ تلفن همراهی قابل اعتماد با عمر باتری ۲۴ ساعته است. اندروید ۱۱ دسترسی راحت و سریع را به مشتریان این مدل نوکیا می‌دهد. صفحه نمایش ۶.۵ اینچی رزولوشن HD+  ۷۲۰ در ۱۶۰۰ دارد که با شیشه سفت شده روکش شده است. دوربین جلو و عقب هر دو ۵ مگاپیکسل است و از فلش LED  برخوردار است. باتری آن که ظرفیت ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت است قابلیت جا به جایی دارد.

از نظر کاربران با اینکه نوکیا C10 قیمت ارزانی دارد اما باز هم خرید آن هدر دادن پول است. گویا زمانیکه کسی با شما تماس می‌گیرد، متوجه نخواهید شد که چه کسی تماس می‌گیرد. در کل گوشی کندی است که توانایی پردازش برنامه‌های سنگین‌ را ندارد.

بررسی گوشی نوکیا C20 از سری C

این موبایل به واسطه به‌روز رسانی‌های ماهانه به مدت ۲ سال، داده‌ها و اطلاعات کاربران را محفوظ و امن نگاه می‌دارد. عمر باتری آن یک روزه است. به صورتی طراحی شده است که در عین زیبایی از ترکیبات مقاوم ساخته شده است تا طولانی مدت دوام داشته باشد. سیستم عامل تعبیه شده در آن اندروید ۱۱ است. صفحه نمایش نوکیا C20  تقریبا بزرگ محسوب می‌شود و ۶.۵ اینچ اندازه آن است. دوربین عقب و جلوی آن ۵ مگاپیکسل است.

باتری این مدل نوکیا قابل جابه‌جایی است و ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد. ظرفیت و باتری نوکیا سی ۲۰ کوتاه است و دوربین ضعیفی دارد. سخت افزار طراحی شده در آن عملکردی ضعیف دارد. در حین بادوام بودن آن، سبک وزن است و طراحی خوبی دارد. همانطور که از ویژگی‌های آن پیداست، قیمت خیلی ارزانی دارد.

بررسی گوشی نوکیا C21 از سری C

وعده‌های به‌روزرسانی‌های امنیتی به مدت ۲ سال به این مدل گوشی‌های همراه نیز توسط کمپانی نوکیا داده شده‌ است. فناوری‌هایی نظیر قفل گشایی توسط چهره و اثر انگشت توسط هوش مصنوعی کارایی آن را تسهیل بخشیده است. طراحی با دوام و شیشه‌های مقاوم در برابر خش و ضربه طول عمر این گوشی‌ها را افزایش داده است. صفحه نمایش این مدل ۶.۵ اینچ اندازه دارد. دوربین جلو ۵ مگاپیکسل و دوربین عقب ۸ مگاپیکسل است.

عمر باتری آن ۲۴ ساعت است و باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت قابل جابه‌جایی دارد. به طور کلی گوشی هوشمند قوی‌ای نیست و عملکرد ضعیفی دارد. کیفیت دوربین آن چنگی بر دل نمی‌زند و عمر باتری کوتاهی دارد.

بررسی گوشی نوکیا C21 PLUS از سری C

تفاوت اصلی این مدل با نوکیاC21 در دوربین اصلی و طول عمر باتری است. اما به طور کلی مانند مدل قبلی است. نوکیا C21 PLUS دو دوربین پشتی با کیفیت ۱۳ و ۲ مگاپیکسل دارد. ظرفیت باتری قابل جابه‌جایی آن ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت است. درواقع نکات منفی در نوکیا سی ۱ بهبود بخشیدند و مدل پلاس را تولید کردند.

بررسی گوشی نوکیا C30 از سری C

صفحه نمایش این مدل نوکیا کمی بزرگتر از سایر Nokia-C-series است. صفحه نمایش 6.82 اینچ وضوح 720 در 1600 پیکسل را ارائه می‌دهد. پردازنده گرافیکی این گوشی هشت هسته‌ای است و سیستم عامل اندروید 11 دستگاه را پشتیبانی می‌کند. ظرفیت باتری 6000 میلی آمپر ساعت است و با شارژ 10 واتی تامین می‌شود و قابل جابه‌جایی است. عمر باتری نوکیا C30 سه روز دوام دارد. دوربین جلو از یک لنز 5 مگاپیکسلی و دوربین دوگانه عقب از لنز 13 مگاپیکسلی اصلی و 2 مگاپیکسلی عمیق تشکیل شده است.

به طور کلی صفحه نمایش بزرگی دارد و عمر باتری این گوشی افزایش یافته است. اگر به دنبال گوشی هستید که مدام آن را شارژ نکنید و قیمت ارزانی داشته باشد، این مدل نوکیا مناسب شماست. دوربین آن ضعیف است اما از سری‌های قبلی کمی بهتر است. 

بررسی گوشی نوکیا C31 از سری C

سیستم عامل این گوشی اندروید 12 است و CPU هشت هسته‌ای دارد. صفحه نمایش بزرگ آن وضوح 720 در 1600 پیکسل دارد. دوربین سلفی 5 مگاپیکسل است و دوربین عقب سه گانه است که از لنز 13 مگاپیکسل اصلی، 2 مگاپیکسل ماکرو و عمیق تشکیل شده است. قیمت ارزان، صفحه نمایش بزرگ، عمر باتری طولانی و سخت افزار نسبتا خوب از مزایای نوکیا C31 است. طبق نظرات کاربران ضدآب و ضد گرد و غبار است. دوربین آن عکس‌های مناسبی می‌گیرد و به طور کلی عملکرد خوبی دارد. 

 نتیجه گیری

برند محبوب نوکیا با Nokia-C-series گوشی‌های هوشمند با عملکرد متوسط و قیمت ارزان را تولید کرده است. مدل C نوکیا ضعیف‌تر از مدل G و X است اما قیمت خیلی کمتری دارد. عمر باتری و مقاومت گوشی‌های همراه نوکیا C خوب است. در کل این مدل گوشی‌ها مناسب افرادی است که به دنبال ویژگی‌های خاص و خارق‌العاده‌ای نیستند به همین دلیل کاربران آنها را برای افراد مسن و اولین گوشی کودکان پیشنهاد می‌کنند.