با افزایش تنوع تلفنهای همراه، انواع شارژر تولید شده است که در ادامه به معرفی انواع شارژر موبایل میپردازیم. پیشرفت تکنولوژی باعث شده تا همه افراد دائم از تلفن همراه خود استفاده کنند. استفاده دائم از گوشیهای همراه باعث کاهش شارژ باتری آنها میشود. برای افزایش شارژ باتری، میتوان از انواع شارژ موبایل استفاده کرد. شارژرهای موبایل تقریبا همگی به یک روش عمل میکنند با وارد کردن جریان برق به گوشی باتری آن را شارژ میکنند.
شارژرهای وایرلس
باتری گوشیهای هوشمند دوام طولانی ندارد و معمولا به طور میانگین 5 ساعت بعد از استفاده مداوم، شارژ آنها خالی میشود. شارژرهای کابلی، به سرعت پاره میشوند یا پس از مدتی به خوبی شارژ نمیکنند. شارژرهای بی سیم جایگزین خوبی برای شارژرهای کابلی هستند چراکه همانطور که از نام آن مشخص است، فاقد سیم هستند.
این شارژرها بدون کابل و بدون سیم یا آداپتور متناوب مخصوص دستگاه هستند که با شارژ القایی دستگاههای متوسط مثل گوشیهای هوشمند، تبلتها و پخش کنندههای MP3 و PDA را شارژ میکنند. در شارژ القایی یک آداپتور به نقاط تماس صفحه پشتی دستگاه متصل میشود و هنگامی که نیاز به شارژ دارد، برروی یک پد شارژر رسانایی که به یک پریز متصل است، قرار میگیرد. شارژر وایرلس نسبت به شارژر کابلی خیلی کندتر گوشی را شارژ میکند اما هر سال شاهد پیشرفت و افزایش قدرت این شارژرها هستیم.
خلق این شارژرها به نظر جدید میآید ولی در حقیقت اختراع آنها توسط نیکولا تسلا، به بیش از 100 سال پیش برمیگردد. نیکولا تسلا در اواخر دهه 1800موفق به انتقال برق توسط هوا شد. تسلا توسط فرآیندی به نام جفت رزونانس القایی یک میدان مغناطیسی بین فرستنده و گیرنده ایجاد کرد تا لامپهای آزمایشگاه خود را در نیویورک روشن کند. درواقع اختراعات تسلا در این زمینه مقدمهی ساخت انواع شارژر موبایل امروزی بوده است.
شارژرهای فندکی
این شارژرها به شارژ ماشینی نیز معروف هستند چراکه به خروجی فندک 12 ولتی داخل ماشین وصل میشوند و سپس به وسیله آن میتوان تلفن همراه یا پخش کننده MP3 را شارژ کرد. تلفن همراه به وسیله درگاه USB یا سیم کابل برق ساده به شارژر ماشینی متصل میشود.
با این شارژرها میتوانید با تلفن همراه خود صحبت کنید و از آن استفاده کنید، البته توصیه میشود این کار را نکنید چراکه ممکن است کار کردن با تلفن همراه زمانی که در شارژ است باتری آن را خراب کند. با اختراع این شارژرها به راحتی میتوانید در ماشین خود در حال تردد، گوشی خود را شارژ کنید. یکی از انواع شارژر موبایل که خدمت بزرگی به بشریت کرد شارژر ماشینی است.
شارژرهای فندکی روش همیشگی برای شارژ گوشیهای همراه نیست و بهتر است به عنوان روش همیشگی از آنها استفاده نکنید و استفادهی از آنها را فقط در مواقع ضروری محدود کنید. برخی از شارژرهای ماشینی کاربرد دوگانه دارند. قیمت آنها ارزان است و استفاده از آنها واقعا در مواقعی ضروری میباشد.
شارژرهای دیواری
شارژرها در سایزها و مدلهای مختلفی تولید شده اند که یکی از پرکاربردترین آنها شارژرهای دیواری هستند. این شارژرهای USBدار دارای انواع سوکتهای مختلف است که با انواع مختلف گوشیها تطابق دارد و دارای چند پورت است که توانایی شارژ کردن چند گوشی همراه را میدهد.
این شارژرها یکی دیگر از انواع شارژر موبایل قابل حمل هستند و چون دارای ابعاد کوچک هستند حمل آنها اصلا سخت نیست. برخی از این شارژرها دارای خروجی Type-C هستند تا دستگاههایی مثل 6P و Nexus 5X را با سرعت فوقالعاده العاده 3.0 A شارژ کند. این شارژرها دارای محافظهای برق گرفتگی و فناوری جلوگیری از اتصال کوتاه هستند تا با توجه به توانایی شارژ چندین گوشی، ایمنی دستگاه و گوشیها حفظ شود.
بیشتر افراد دارای بیش از یک گوشی هستند و همیشه شارژ نگه داشتن آنها مسئله سختی است که از دیگر مزایای این شارژرها این است که دارای چند سوکت است و توانایی شارژ چند گوشی را به صورت همزمان دارد.
شارژرهای رومیزی
یکی دیگر از انواع شارژر موبایل این شارژرهای بیسیم هستند طراحی ظریفی دارند که گوشی روی آنها سوار میشود و دستگاه روی میز قرار میگیرد. این شارژرها را میتوان تا کرد و همراه خود به هرمکانی برد. این شارژرها به شکلی طراحی شدند که روی میز کار قرار بگیرند و جای زیادی را اشغال نکنند.
این شارژرها مناسب شرایطی است که نزدیک میز کار شما پریز برق نباشد. خیلی وقتها پیش میآید که شما نیاز دارید با تلفن خود کاری انجام دهید اما شارژ کافی ندارد واطراف شما پریز برق نیست؛ در این شرایط بهترین حالت استفاده از شارژرهای رومیزی است. با این شارژرها در حین کار کنید و در عن حال گوشی خود را شارژ کنید.
بهترین انواع شارژر موبایل کدامند؟
یکی از بزرگترین دغدغههای تقریبا همه افراد، تمام شدن شارژ موبایل خارج از خانه یا در دسترس شارژر است. برای حل این مسئله انواع مدلهای شارژر بی سیم، قابل حمل و ماشینی تولید شده است. تازگی در جعبه موبایلهای هوشمند احتمال نبودن شارژر خیلی زیاد است و برای د تهیه شارژر مناسب باید حتما اطلاعات کافی از بهترین و جدیدترین مدلهای شارژر امری ضروری است.
در سال 2022 بهترین شارژر موبایل با توجه به عمر کم شارژ انواع موبایلها و فعالیت خارج از منزل، شارژرهای قابل حمل معرفی شدند. رتبه بندی همهی شارژرها برحسب وات میباشد. جدیدترین شارژرها از تکنولوژی بالای نیترید گالیوم به جای سیلیکون استفاده میکنند چراکه انرژی کمتری را مثل گرما از دست میدهند. طراحی این شارژرها بسیار کوچکتر از شارژرهای سیلیکونی قدیمی است.
اگر به دنبال شارژری هستید که بتواند همهی گوشیهای هوشمند، لپتاپ و وسایل هوشمند خود را شارژ کنید، شارژر تکنت ۶۵ واتی دیواری بهترین گزینه برای شماست. این شارژر دارای دو پورت USB-C و یک پورت USB-A برای دستگاههای قدیمیتر است.
یکی دیگر از بهترین انواع شارژر موبایل، شارژ وایرلس Anker power Wawe است با هزینهی خیلی کم کیفیت بسیار بالا را ارائه میدهد. سرعت شارژ این مدل شارژرها کم است اما برای باتری موبایل مفید هستند و آسیبی به آن وارد نمیکنند. شارژرهای ماشینی Alnope از ضروری ترین شارژرهایی هستند که باید همه آنهارا داشته باشند. این شارژرها با طراحی جمع و جور علاوه بر زیبایی دارای پورت USB-C و USB-A هستند.
شارژر ماشینی نوکیا پرو P6105، با پورت USB-A دارای توان خروجی ۶۰ وات است که با شارژ سریعتر دستگاه شما را قبل از رسیدن به مسیر شارژ میکند. مدار هوشمند داخلی در این شارژرها از شارژ بیش از حد همچنین اتصال کوتاه و ناپایداری ولتاژ جلوگیری میکند. شارژر دیوار نوکیا با دو پورت USB-C یک شارژر براق، کوچک و ۱۸ واتی است که کیفیت بالا و سرعت خوبی دارد.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
مهرا
سلام شارژر وایرلس از چه برندهایی در بازار ایران هست و قیمت حدودی آن بالاست؟
398 روز پیش ارسال پاسخ